Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και την Πέμπτη ο Λέτο και όλα δείχνουν πως θα χάσει το ματς με τον Εργοτέλη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και την Πέμπτη ο Σεμπαστιάν Λέτο και όλα δείχνουν πως θα χάσει το ματς με τον Εργοτέλη. Ο Αργεντινός παίκτης πονούσε και αποφασίστηκε να μην πιεστεί, ώστε να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός παίκτης θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Παρασκευή και αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε για μια ακόμα ημέρα τους Σπυρόπουλο, Μαρίνο και Γκαρσία να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με τις πιθανότητες συμμετοχής τους στο ματς με τον Εργοτέλη να έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Ο Έλληνας αριστερός μπακ και ο Σαριέγκι έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή του, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το πρόγραμμα της Πέμπτης αφιερώθηκε σε ζέσταμα, παιχνίδι σε 8 μικρές εστίες και δίτερμα.

Ο Φερέιρα δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-3-3 το οποίο χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς των «πράσινων», με την ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Τζόρβα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Ιωαννίδη, Ζιλμπέρτο, Νίνη, Κατσουράνη, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλο και Σισέ.