Να τελειώσει θετικά με το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Λουκά Βύντρα θέλει ο Παναθηναϊκός, πριν στρέψει την προσοχή του στη μετεγγραφική του ενίσχυση.
Πρώτη πόρτα για Γεωργιάδη

Να τελειώσει θετικά με το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Λουκά Βύντρα θέλει ο Παναθηναϊκός, πριν στρέψει την προσοχή του στη μετεγγραφική του ενίσχυση, ενόψει καλοκαιριού. Οι «πράσινοι» θα έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον εκπρόσωπο του διεθνή Έλληνα αμυντικού, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο παίκτης θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι», όπως και ο Παναθηναϊκός.

Οι Γόντικας, Πολέμης, Νίκας και Βεκρής αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις επαφές, προκειμένου να τελειώσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα και να μη χρειαστεί να φτάσει έως την τελευταία στιγμή. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών θα έχουν αφετηρία τις 500 χιλιάδες ευρώ, με τον παίκτη να ζητάει περίπου 800 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν άμεσα τις κινήσεις για τη μετεγγραφική τους ενίσχυση ενόψει καλοκαιριού. Οι περιπτώσεις των Μπλάνκο, Καραγκούνη, Αμπντουν και Ντουγκλάο βρίσκονται στην σχετική λίστα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσουν οι επαφές με τους εκπροσώπους των συγκεκριμένων παικτών. Ο Μπλάνκο έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ, όμως αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετακόμισής του από τα Σπάτα στην Παιανία.

Τέλος, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τότε αναμένεται να ξεκινήσει και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν, ενώ θα τεθούν επί τάπητος και τα θέματα των αποχωρήσεων από το «τριφύλλι». Στην σχετική λίστα βρίσκεται ήδη το όνομα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και αυτό του Σίντνεϊ Γκοβού.