Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Παναθηναϊκός, απέναντι στον Εργοτέλη (19:30, Novasports 2).

Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Παναθηναϊκός, απέναντι στον Εργοτέλη (19:30, Novasports 2). Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, στην προσπάθεια που κάνουν για τη μείωση της διαφοράς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προτίθεται να παρατάξει τους «πράσινους» με επιθετικό σχήμα και έχει ζητήσει πίεση από την έναρξη της αναμέτρησης, προκειμένου να έρθει το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους τιμωρημένους Σαριέγκι και Σπυρόπουλο και για αυτό τον λόγο προορίζει για το βασικό σχήμα τον Ιωαννίδη.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με 4-3-3 και τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπουμσόνγκ και Καντέ θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τον Βύντρα στα δεξιά τους και τον Ιωαννίδη στα αριστερά. Οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού και Σισέ. Ο Σεμπαστιάν Λέτο αναμένεται να προφυλαχτεί ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Λουκά Βύντρα, οι επαφές των δυο πλευρών μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα. Πρόθεση και των δυο είναι να επεκταθεί η συνεργασία και να παραμείνει ο παίκτης στο «τριφύλλι» και τα επόμενα χρόνια. Τέλος, ο Δημήτρης Γόντικας θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα της οικονομικής βοήθειας που θα δώσουν οι μέτοχοι της ομάδας στο τέλος της σεζόν. Το ενδεχόμενο να μην μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ είναι ορατό και ήδη η διοικούσα επιτροπή εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για τη μείωση των εξόδων της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.