Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς ανανεώνεται αυτομάτως το συμβόλαιό του.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς ανανεώνεται αυτομάτως το συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μέσος θα συμπληρώσει 20 συμμετοχές με τους «ερυθρολεύκους» στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και βάση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι, θα ανανεωθεί για έναν ακόμα χρόνο η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, βάση του ίδιου όρου, θα υπάρξει και αυτόματη αύξηση των οικονομικών αποδοχών του παίκτη, καθώς πλέον θα εισπράττει ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένη από την έως τώρα προσφορά του παίκτη και πιστεύει πως και τη νέα σεζόν θα είναι σε θέση να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί τον πρώην μέσο της Βιγιαρεάλ, ως βασικό στέλεχος της ομάδας και πιστεύει πως με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό.