Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου συμπεριλήφθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου συμπεριλήφθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, από την οποία θα απουσιάσει ο τραυματίας Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η προπόνηση ξεκίνησε στις 15:00 και ο Ουρτάδο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας. Και οι δυο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής για το ματς του Βόλου. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, την Κυριακή στις 10:30.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βάσκος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Μαγνησία και η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή συμμετέχουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ρόμενταλ, Μανιάτης, Φουστέρ, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και  Χολέμπας.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-1-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και τους Α. Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Οι Τοροσίδης και Ρ. Μπράβο θα αγωνιστούν στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Ριέρα και Μιραλάς, με τον Φουστέρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο του Ολυμπιακού, ο οποίος θα είναι ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Τζιμπούρ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και εφόσον το κρίνει σκόπιμο ο Βαλβέρδε.