Ο Μίμης Δομάζος επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να μπει στο Δ.Σ της ΠΑΕ στη θέση του Μιχάλη Ζολώτα.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το Novasports.gr o Μίμης Δομάζος θα βρίσκεται στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο “στρατηγός” το επιβεβαίωσε αμέσως μετά τη νίκη των “πρασίνων” επί του Εργοτέλη. «Ευχαριστώ τον κύριο Ζολώτα για την τιμή που μου κάνει. Είναι νωρίς να πούμε κάτι. Θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό όπως μπορώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής προκειμένου να αποφασίσουν πως θα κινηθούν μετά την παραίτηση του Κάρλος Φρέιτας. Οι Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας, Αδαμάντιος Πολέμης και Τζόνι Βεκρής συνεδρίασαν εκτάκτως στο ΟΑΚΑ γι αυτό το θέμα πριν από τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Γιάννης Σαμαράς, είναι ένας από τους υποψήφιους για να διαδεχτούν τον Πορτογάλο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

* * * Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

* * * Γρήγορα “έσβησε” η φωτιά που άναψαν Σισέ και Κυριακίδης. Οι δύο παίκτες τα είπαν σε έντονο ύφος στη φυσούνα, αλλά τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν…