Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη. “Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε την Τετάρτη. Αυτός ο αγώνας αποτελεί για τους ποδοσφαιριστές μία μεγάλη πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που είπα είναι ότι σήμερα κοντρολάραμε τις δυνάμεις μας” δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απέδωσε την μέτρια εμφάνιση κυρίως στο γεγονός ότι οι παίκτες σκέφτονταν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. «Μετά το  2-0, έδωσα εντολές να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ, όμως δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών υπήρχαν δύο θέματα, καταρχήν να κρατήσουν τη νίκη ελέγχοντας το ρυθμό και έπειτα το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ» είπε.

Ο Φερέιρα  απέφυγε να μιλήσει για την παραίτηση του Κάρλος Φρέιτας. «Δεν έχω καμία επίσημη πληροφόρηση. Εάν τα πράγματα είναι όπως τα λέτε, αυτή είναι μία υπόθεση ανάμεσα στον Κάρλος Φρέιτας και τη διοίκηση. Η αποστολή μου είναι να προπονώ και να προετοιμάζω την ομάδα να νικάει τους αγώνες. Δεν έχω ενημερωθεί για την κίνηση του Φρέιτας και καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να σχολιάσω ένα θέμα που δεν γνωρίζω” τόνισε.

Αισιόδοξος για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ζιλμπέρτο. “Χρειαζόμαστε ένα γρήγορο γκολ και υπομονή. Εάν πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο τότε μπορούμε ακόμα και να ψάξουμε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Όλα γίνονται και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την πρόκριση”
Αναφερόμενος στο μέλλον του ο Βραζιλιάνος τόνισε: “Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά. Εγώ είμαι ακόμα εδώ για τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου  μου. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τη διοίκησή για το τι θα γίνει. Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω τη δουλειά μου μέχρι το τέλος. “

Όλα τα ματς τελικοί είναι στα μάτια του Χάρη Μαυρία. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά το ματς με τον Εργοτέλη: «Καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και πλέον βλέπουμε όλα τα ματς σαν τελικό. Και με την ΑΕΚ είναι τελικός και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».