Ο Γιάννης Σαμαράς φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Φρέιτας.

Ο Γιάννης Σαμαράς φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Φρέιτας στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του παραιτηθέντα Πορτογάλου, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μια μετεγγραφή τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα, ο Αδαμάντιος Πολέμης τόνισε πως θα γίνουν κάποιες επαφές έως το τέλος του μήνα και αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση, τότε θα γίνουν κινήσεις για την απόκτησή του.

Ο Φρέιτας φέρονταν δυσαρεστημένος από την κριτική που είχε δεχτεί κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, ενώ φέρεται να τόνισε πως με τα τωρινά δεδομένα, στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Στην σχετική λίστα της διοίκησης του Παναθηναϊκού υπάρχουν και τα ονόματα των Γιάσμικο Βέλιτς και Νίκου Νιόπλια, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα μελετηθούν και άλλες περιπτώσεις υποψηφίων.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» ψάχνουν νίκη με διαφορά δυο γκολ, προκειμένου να πάρουν αυτοί την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή να στείλουν το ματς στην παράταση, αν η αναμέτρηση λήξει 2-0 επί των «κιτρινόμαυρων». Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να επαναφέρει τον Σεμπαστιάν Λέτο στο βασικό σχήμα, ενώ στη διάθεσή του θα είναι και οι Σπυρόπουλος και Σαριέγκι, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τον Εργοτέλη.