Να επαναφέρει τη διαφορά στο +7 θέλει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση του Βόλου (17:15, Novasports 3).

Να επαναφέρει τη διαφορά και πάλι στο +7 θέλει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου (17:15, Novasports 3). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Ντουντού και Ουρτάδο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο Βάσκος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων», ενώ από τον πάγκο θα ξεκινήσει ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ο Βαλβέρδε θα διατηρήσει το 4-4-1-1, με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και τους Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρ. Μπράβο και Τοροσίδης θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, ενώ οι Μοντέστο και Ιμπαγάσα θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Μιραλάς και Ριέρα θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής, με τον Φουστέρ σε θέση επιτελικού μέσου. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Πάντελιτς.

Ο Τζιμπούρ φέρεται να ζήτησε από τον Βαλβέρδε να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει πραγματικότητα. Ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του ματς, καθώς θέλει να δει σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται, ενόψει και της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του Ζαουάντ Ζαϊρί αποκαλύπτουν τα γαλλικά Μέσα. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, οι «στεφανουά» θέλουν να εντάξουν τον Μαροκινό παίκτη στο έμψυχο δυναμικό τους και ίσως τον συμπεριλάβουν στην συμφωνία για τον Κέβιν Μιραλάς.