Πένθος για Κοντρέρας

Ο Μάκης Χάβος παρέστη στη συνέντευξη Τύπου μόνο για να πει ότι δεν θα κάνει δηλώσεις επηρεασμένος από τον θάνατο του πατέρα του Κοντρέρας.

Ο Μάκης Χάβος παρέστη στη συνέντευξη Τύπου μόνο για να πει ότι δεν θα κάνει δηλώσεις επηρεασμένος από τον θάνατο του πατέρα του Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός έμαθε το δυσάρεστο νέο πριν από την έναρξη του ντέρμπι αλλά παρά το γεγονός ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επέμενε να αγωνιστεί.

“Πριν το παιχνίδι είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και με όλο το σεβασμό απέναντί σας, δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι”, είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ κι αποχώρησε από την αίθουσα τύπου.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς χαρακτήρισε το 0-0 δίκαιο αποτέλεσμα. «Δεν μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους το 0-0. Όμως σε ένα τοπικό ντέρμπι ένας βαθμός είναι κάτι. Προχωράμε και κοιτάζουμε τον αγώνα της Τετάρτης. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο υπήρξαν μάχες, σκληρά μαρκαρίσμαυτα και κάθε ομάδα προσπάθησε για το γκολ χωρίς να τα καταφέρει. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Κρατάμε τον βαθμό. Ήρθαμε, τον πήραμε και συνεχίζουμε. Θα ήμασταν ικανοποιημένοι με τη νίκη αλλά και ο βαθμός είναι καλός »,είπε.

Αναφερόμενος στο θέμα του Κοντρέρας, τόνισε. «Σίγουρα μας επηρέασε πριν το ματς, αλλά την ώρα που μπήκαμε, όπως και ο Πάμπλο, το αφήσαμε πίσω. Συλλυπητήρια στον Πάμπλο για τον πατέρα του»

Τέλος, για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ο Τσουκαλάς είπε: «Το παιχνίδι τελείωσε και σκεφτόμαστε αυτό με τον Ολυμπιακό. Χωρίς κόσμο ίσως να επηρεαστούμε, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση» .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.