Στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στρέφονται τώρα οι ερυθρόλευκοι μετά το θριαμβευτικό πέρασμά τους από το Βόλο

Στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στρέφονται τώρα οι ερυθρόλευκοι μετά το θριαμβευτικό πέρασμά τους από το Βόλο. Για το παιχνίδι αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος αποχώρησε με πρησμένο γόνατο από το Πανθεσσαλικό, ύστερα από μια κλοτσιά που δέχτηκε. Ο τραυματισμός του θα εκτιμηθεί καλύτερα την Δευτέρα, όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Εκτός του Ριέρα, ο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο. Στην Τούμπα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση του Βόλου και ο Βαλβέρδε τον ετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ. 

Στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμπλήρωσε τις 20 συμμετοχές και σύμφωνα με τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του,  η συνεργασία του ανανεώνεται αυτόματα για άλλον έναν χρόνο. Ο Ιμπαγάσα έχει φέτος 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο και άλλες 2 στην Ευρώπη.

Πλέον ο Ολυμπιακός κυνηγά στο ματς με την Ξάνθη την 9η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, που θα αποτελέσει ένα ακόμη ρεκόρ από τα πολλά που έχει σπάσει φέτος.