Γεωργιάδης: “Εξαιρετική η πρόταση της ΑΕΚ”

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την πρόταση της ΑΕΚ απαντώντας στον Πέτρο Θεοδωρίδη, που τον κατηγόρησε για έλλειψη αγωνιστικότητας

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την πρόταση της ΑΕΚ απαντώντας στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη, που τον κατηγόρησε για έλλειψη αγωνιστικότητας. ” Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Πραγματικά με λυπεί το γεγονός πως ο δικός μου πρόεδρος μίλησε με αυτά τα λόγια για εμένα, σε μία περίοδο που η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Έτσι δεν με βοηθάει καθόλου” είπε με δηλώσεις του στο Sport24.

O ίδιος δεν συμφωνεί με την κριτική του προέδρου του. “Επειδή δηλαδή σε δυο παιχνίδια δεν ήμουν καλός σημαίνει ότι είμαι και αδιάφορος? Αντί να με στηρίξει όμως βγαίνει και λέει αυτά τα πράγματα. Πραγματικά με στεναχώρησε όταν το έμαθα”. Ο Γεωργιάδης μίλησε με λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. “Και προχθές και χθες και σήμερα έγινε πρόταση”, είπε.

Αποκάλυψε δε ότι”η πρόταση έχει να κάνει με 550.000 ευρώ συν 2-3 παίκτες, όπως και ένα φιλικό ματς το καλοκαίρι τα έσοδα του οποίου θα πάνε στην ΑΕΚ. Πιστεύω πως είναι μία εξαιρετική πρόταση για την περίοδο που βρισκόμαστε” είπε. Ο Γεωργιάδης άφησε αιχμές για διαφορετική αντιμετώπιση. “Μετά από πολλά χρόνια έρχεται μία τέτοια προσφορά στην ομάδα για παίκτη και αντί να χαρεί γι’ αυτό έχει τέτοια συμπεριφορά? Η τελευταία ήταν του Παπάζογλου που έφυγε με 350.000 χιλιάρικα”.

Ο Γεωργιάδης σκέφτεται το μέλλον του. “Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί πως στο μέλλον θα έχω μία ανάλογη πρόταση? Και αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός? Είμαι 100% επαγγελματίας και μία καλή πρόταση όπως είναι λογικό με ενδιαφέρει ανεξαρτήτου ομάδας” τόνισε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.