Να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ (21:00).

Να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 και να πάρει την πρόκριση θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ (21:00). Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με επιθετικούς προσανατολισμούς, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη και Τζόρβα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα διατηρήσει το 4-3-3 και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Καρνέζης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού», με τους Σαριέγκι και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Σπυρόπουλος και Βύντρα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σε ρόλο αμυντικού μέσου. Οι Κατσουράνης και Νίνης θα αγωνιστούν μπροστά του, ενώ οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ.

Από εκεί και πέρα, για την απόκτηση του Στέφαν Άιρλαντ κινήθηκε ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες των μετεγγραφών του Ιανουαρίου. Ο Ιρλανδός μέσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ, παρότι οι «πράσινοι» είχαν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Άστον Βίλα για την απόκτησή του, με τους «πράσινους» να προσφέρουν 600 χιλιάδες ευρώ για τον δανεισμό του, έως το τέλος της σεζόν.

Πλέον, το «τριφύλλι» στρέφει την προσοχή του στην ελληνική αγορά, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της σχετικής λίστας. Επίσης, στην ίδια λίστα συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα των Αμπντούν και Ντουγκλάο. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσει τους επόμενους μήνες να τελειώσει τις συγκεκριμένες υποθέσεις, προκειμένου να αποφύγει πιθανό πλειστηριασμό στο τέλος της σεζόν.