Να σκοράρει απέναντι στη Λίβερπουλ στο ντεμπούτο του με την Τσέλσι θέλει ο Φερνάντο Τόρες.

Να σκοράρει απέναντι στη Λίβερπουλ στο ντεμπούτο του με την Τσέλσι θέλει ο Φερνάντο Τόρες. Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός τόνισε πως έχει μόνο καλά λόγια να πει για τους «κόκκινους» στους οποίους πέρασε τα τελευταία 3,5 χρόνια, την ίδια στιγμή που οι φίλοι της πρώην ομάδα του κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους για την αποχώρησή του από το «Άνφιλντ». Οι φίλοι της Λϊβερπουλ έκαψαν φανέλες του πρώην παίκτη της ομάδας τους, ενώ ήδη ετοιμάζουν τα ανάλογα συνθήματα.

Ο Τόρες τόνισε για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής μεταξύ των δυο ομάδων, όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του: «Είναι το πεπρωμένο έτσι. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για εμένα που θα αντιμετωπίσουμε τόσο γρήγορα τη Λίβερπουλ, ωστόσο θα δούμε πως θα πάει. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για τη Λίβερπουλ. Εξελίχθηκα πάρα πολύ σαν ποδοσφαιριστής καθώς είχα την ευκαιρία να παίξω σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν θα πω ποτέ άσχημα πράγματα για τη Λίβερπουλ. Ήμουν ευτυχισμένος, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει καθώς αγωνίζομαι για την Τσέλσι».

Και συμπλήρωσε: «Αν έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ, θα δώσω ό,τι καλύτερό έχω για την Τσέλσι και ελπίζω να πετύχω κάποιο γκολ».