Να αφήσουν πίσω τους θέλουν στον Ολυμπιακό τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και να επικεντρωθούν στην κατάκτηση του τίτλου.

Να αφήσουν πίσω τους θέλουν στον Ολυμπιακό τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και να επικεντρωθούν στο μόνο στόχο που τους έχει απομείνει φέτος και δεν είναι άλλος από το Πρωτάθλημα. Εξάλλου το πλεονέκτημα των 7 βαθμών που έχουν οι “ερυθρόλευκοι” τους καθιστά φαβορί για την κατάκτησή του και δεν… σκοπεύουν να το πετάξουν στα σκουπίδια.

Όπως διέρεε από το “στρατόπεδο” των Πειραιωτών, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και στους παίκτες της ομάδας και τονίζεται πως κύριος στόχος είναι η επιστροφή στο θρόνο. Μάλιστα χαρακτηριστικά συμπλήρωναν ότι ταμείο για την πορεία της ομάδας θα γίνει στο τέλος…

Σε ότι αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Εύαγγελο Μαρινάκη, λεγόταν χαρακτηριστικά πως ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ επιδίωξε να διαμαρτυρηθεί για τον τραυματισμό του Κέβιν Μιραλάς, όμως ένας φίλαθλος προσπάθησε να προκαλέσει επεισόδιο το οποίο ωστόσο δεν πήρε διαστάσεις. Από τον Ολυμπιακό μάλιστα περίμεναν να υπάρξει και τοποθέτηση από τον ΠΑΟΚ επί του θέματος…

Τέλος ξεκαθαρίστηκε ότι παρότι οι μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών επιτρέπονται μέχρι τις 8 του μήνα δεν πρόκειται να γίνει καμία επιπλέον προσθήκη.

Εθελοντική αιμοδοσία
Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσει για 8η συνεχόμενη χρονιά εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός καλεί όλους να προσφέρουν αίμα το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 15:00 στο Μουσείο του Ολυμπιακού βοηθώντας δεκάδες συνανθρώπους μας και τιμώντας παράλληλα τη μνήμη αυτών που τόσο άδικα χάθηκαν.

Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσέλθουν στα Νοσοκομεία όλης της χώρας και στη συνέχεια να στείλουν με φαξ τη βεβαίωση που θα λάβουν από την Αιμοδοσία στο 210-4111692.

Είναι απαραίτητο, να στηριχθεί έμπρακτα από όλους μας αυτή η σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη κοινωνική παρέμβαση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας προσφέροντας βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.