Ο Νίκος Γαβαλάς σχολιάζει την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να στηρίξει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου

Ορθότατα, τα στελέχη του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν προς πάσα κατεύθυνση πως η πορεία της ομάδα δεν πρέπει να κρίνεται αποσπασματικά. Σαφώς και οι νίκες σε εκτός έδρας ντέρμπι, εκτός απ’ το βαθμολογικό όφελος (ή την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας, αν σταθούμε στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ) τονώνουν το γόητρο του συλλόγου.

Στο τέλος της ημέρας, όμως, μένουν οι τίτλοι. Στην προκειμένη περίπτωση, το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας. Ασφαλώς και θα ήθελαν το νταμπλ στον Πειραιά. Όμως, όπως υπογραμμίζουν υψηλόβαθμα στελέχη του Ολυμπιακού, μπαίνοντας στην αφετηρία της περιόδου, πρώτος και μεγάλος στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα δέκα παιχνίδια που απομένουν, υπάρχει η πίστη πως οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θ’ ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις τους, προκειμένου να κόψουν πρώτοι το νήμα. Πίστη που πηγάζει μέσα απ’ την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση του Ολυμπιακού στις δυνατότητές τους.