Αγγελίνας: “Δεν είμαστε φαβορί”

Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 έκανε ο βοηθός προπονητή του Ατρομήτου.

Ο Μάκης Αγγελίνας μίλησε στον Sentra 103,3 για την κατάσταση υγείας του Θανάση Καραγκούνη, για το κύπελλο αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Για την κατάσταση της υγείας του Θανάση Καραγκούνη:
“Δεν είναι σοβαρή η κατάσταση του. Είχε πυρετό όλη νύχτα, τον ταλαιπώρησε και η ίωση που κυκλοφορεί και το πρωί μόλις κατέβηκε κάτω για πρωινό λιποθύμησε. Από ότι μας είπε ο γιατρός πρέπει να σήκωσε πίεση. Έκανε ένα μικρό ράμμα στο πρόσωπο που δημιουργήθηκε από το πέσιμο, αλλά όλα τώρα είναι καλύτερα. Δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ο γιατρός της ομάδας μαζί μας και τα κανόνισε όλα ο ίδιος”.
Για το αν είναι φαβορί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό βόλου:
“Δεν θεωρούμε ότι είμαστε φαβορί. Όταν φτάνουν δυο ομάδες σε έναν ημιτελικό κυπέλλου και είναι δύο ομάδες που έχουν την ίδια θέληση για να πάνε στον τελικό τότε δεν υπάρχει φαβορί. Λογικό είναι να γίνουν δύο αμφίρροπα παιχνίδια, απλά ευχόμαστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάμε στον τελικό. Τα παιχνίδια στον θεσμό του κυπέλλου γνωρίζουμε ότι κρύβουν παγίδες και δημιουργούν κάποια προβλήματα στις ομάδες της Superleague. Ευτυχώς εμείς τα ξεπεράσαμε στα παιχνίδια με την Καβάλα και στα Γιαννιτσά, ήμασταν καλοί και δίκαια φτάσαμε μέχρι εδώ”.
Για το αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ταυτόχρονα:
“Με τον προπονητή, τον Γιώργο Δώνης το συζητούσαμε και όταν ήμασταν στη Λάρισα. Θεωρώ ότι ναι μπορούμε με μια καλή διαχείριση, καλή προπόνηση, ξεκούραση και να είμαστε πάνω απ’ όλα υγιείς, να διαχειριστούμε και τα δυο, απλά θέλει και λίγο τύχη σε αυτές τις περιπτώσεις”.
Για τον Τσαρλς Ιτάνζ:
“Ο Ιτάνζ δεν είχε πολλές επαφές με την μπάλα, αλλά όταν χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε και αυτό είναι το σημαντικό για έναν τερματοφύλακα, όταν έχει δύο-τρεις επαφές να είναι εκεί που πρέπει. Είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και περιμένουμε παιχνίδι με παιχνίδι να έρθει στην κατάσταση που πρέπει”.
Για το ποια μεταγραφή θεωρεί ότι θα βοηθήσει περισσότερο:
“Έχουμε ένα ρόστερ πολύ μικρό, δηλαδή 21-22 παικτών. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και του κυπέλλου λίγο πολύ όλοι οι παίκτες θα μας βοηθήσουν. Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας, να χρησιμοποιούμε αρκετούς παίκτες για να μπορούν να είναι όλα τα παιδιά όταν πρέπει έτοιμα”.
Για το ποια ομάδα θα προτιμούσε στον τελικό, την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ:
“Θα είναι ένα ιστορικό γεγονός για τον Ατρόμητο να φτάσει στον τελικό. Τώρα είτε είναι ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ δεν μας πειράζει καθόλου. Και δεν το λέω υποτημιτικά. Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς ακόμα και να φτάσουμε στον τελικό. Τώρα όταν έρθει αυτή η ώρα θα το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα”.
Ο στόχος του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα:
“Πρόκειται για  το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Τα αποτελέσματα κάθε Κυριακής σε κάνουν να λες, τι έγινε πάλι τώρα! Είμαστε μέσα σε όλα και να διεκδικήσουμε την πεντάδα, άλλα πρώτα από όλα να μαζέψουμε τους βαθμούς για την σωτηρία. Δεν μπορεί κανείς να πει από τις ομάδες που είμαστε κοντά να πει ότι εγώ πάω για αυτό ή εγώ πάω να μαζέψω βαθμούς για την σωτηρία μόνο. Νομίζω αυτό θα είναι λάθος αν το κάνεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.