Στην προπόνηση του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει του Τζιμπρίλ Σισέ στην αναμέτρηση της Τούμπας, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει το αν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός θα δοκιμάσει να προπονηθεί στην Παιανία και αν τα καταφέρει τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πράσινων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αντώνης Πετρόπουλος θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στο βασικό σχήμα των «πράσινων» και θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Γάλλος επιθετικός θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίθεται να παρατάξει τους «πράσινους» με 4-3-3 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον Τζόρβα να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια. Οι Σαριέγκι και Καντέ θα ξεκινήσουν στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Μαρίνος και Σπυρόπουλος θα αγωνιστούν στα άκρα. Οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Χριστοδουλόπουλο, Λέτο και Σισέ ή Πετρόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, κανονικά θα συνεχιστεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Αρχικά, η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα στρέψει την προσοχή της στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Λουκά Βύντρα, ενώ στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές για τις αποκτήσεις των Μπλάνκο, Γεωργιάδη, Αμπντούν και Ντουγκλάο, οι οποίοι βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Επίσης, η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε να υπάρξει σφιχτή οικονομική πολιτική ενόψει της συνέχειας, κάτι που σημαίνει πως θα αποχωρήσουν από το ρόστερ του «τριφυλλιού» αρκετοί παίκτες, είτε ως ελεύθεροι, είτε με μετεγγραφή.