Ματς «ζωή ή θανάτου»

Μόνο τη νίκη θέλουν Πανσερραϊκός και Ηρακλής στην αναμέτρηση των Σερρών για την 21η αγωνιστική (17:15, Novasports 2).

Μόνο τη νίκη θέλουν Πανσερραϊκός και Ηρακλής στην αναμέτρηση των Σερρών για την 21η αγωνιστική (17:15, Novasports 2). Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών και ψάχνουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες που έχουν για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Πανσερραϊκός του Μόμτσιλο Βούκοτιτς αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Ράντμαν κάτω από τα δοκάρια. Οι τέσσερις της άμυνας θα είναι οι Άμο, Παπάζογλου, Αλβάρες και Παντελιάδης, ενώ οι δυο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Σίντιτς και Τριανταφύλλου. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Πάρκερ, Μπέλιτς και Γεωργιάδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Νταλέ.

Από την πλευρά του, ο Ηρακλής θα ξεκινήσει με 4-5-1 και τον Ελευθερόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Οι Κυριαζής, Κατσικάς, Κατσαμπής και Λίμα θα είναι οι τέσσερις της άμυνας. Οι Ντάνι, Γκαρσία, Αραμπατζής, Μάρα και Μάχοπ θα είναι οι πέντε της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Σολτάνι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.