Στη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων αντικαταστατών του Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρεται να βρίσκεται ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Στη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων αντικαταστατών του Ζεσουάλδο Φερέιρα φέρεται να βρίσκεται ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι «πράσινοι» έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον Αργεντινό τεχνικό, συζητώντας μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας. Το «τριφύλλι» ψάχνει τον τεχνικό ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το καλοκαίρι, όταν και λήγει η συνεργασίας με τον Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καταφέρει να πείσει τη διοικούσα επιτροπή του «τριφυλλιού» με τα έως τώρα αποτελέσματα και ήδη αναζητείται η διάδοχη κατάσταση.

Ο Κούπερ φέρεται να τόνισε στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Realsports»: «Είμαι επαγγελματίας και εξετάζω όλες τις προτάσεις που έχω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έλθω στον Παναθηναϊκό».

Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα, ο πρώην τεχνικός του Άρη έχει ζητήσει εγγυήσεις από τη διοίκηση του «τριφυλλιού», προκειμένου να πάρει την απόφαση και να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το δημοσίευμα καταλήγει πως οι «πράσινοι» προσπαθούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του 56χρονου τεχνικού, έτσι ώστε να τελειώσει σύντομα το συγκεκριμένο θέμα και να μπει στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.