Ο Αντώνης Αντωνιάδης δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει το -7 απο την κορυφή.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει το -7 απο την κορυφή και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. «Ολα μπορούν να γίνουν, δεν είναι δύσκολο να κερδίσει μέσα στο Καραϊσκάκη. Ούτε ο Ολυμπιακός παίζει κανένα ποδόσφαιρο όπου χάνει 10 γκολ σε κάθε αγώνα. Κάνει και κάποιες αλλαγές εσωτερικές, ωστόσο κερδίζει τα ματς. Αν κερδίσει και ο ΠΑΟ τέσσερις βαθμούς, τότε ένα ματς είναι. Αν ο ΠΑΟ κερδίσει στα επόμενα με τον… αέρα που έχει τώρα, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Μέχρι τώρα δεν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο όμως με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ παίξαμε καλά. Πρέπει να πω για τον Ζιλμπέρτο πως ήταν πολύ καλός στα δύο τελευταία ματς» είπε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μιλώντας στον SentraFm.

Aναφερόμενος στο ματς της Τούμπας ο “ψηλός” είπε: “Η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός μετά την ΑΕΚ ανένηψε αγωνιστικά. Αν έπαιζε έτσι από την αρχή δεν θα χε κανένα πρόβλημα, όμως υπήρχαν κι άλλοι αστάθμητοι παράγοντες. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει να λύσει τα συνολικά προβλήματα, τα διοικητικά και τα αγωνιστικά.  Πρέπει να δει ποιο μοντέλο θα ακολουθήσει από τώρα και όχι από τον Απρίλιο», είπε.

Ο Αντωνιάδης μίλησε για την διοικητική αστάθεια στην ΠΑΕ. “Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία. Είτε με τους μεγαλομετόχους, είτε με τον μεγαλομέτοχο. Οι μεγαλομέτοχοι δεν ταιριάζουν ως προς τον τρόπο διοίκησης. Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλα καράβια, πρέπει να υπάρχει πληρότητα απόψεων, γνώσεων και στελεχών” τόνισε.

Καταλήγοντας, ο Αντώνης Αντωνιάδης είπε: «Εγώ τον πίστεψα τον πολυμετοχικό αν και εφόσον είχαν ειλικρινείς σχέσεις αλλά δεν είχαν ειλικρινείς σχέσεις, είχαν διαφορές. Πρέπει να επέλθει ηρεμία, να επανδρωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι το αγωνιστικό κομμάτι που είναι σημαντικό. Να γίνει σχεδιασμός γιατί ο ΠΑΟ δεν μπορεί να είναι ακέφαλος, ο ΠΑΟ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Λάθη θα κάνουν, αλλά να μην λένε διάφορα πράγματα, κακή διαχείριση κλπ. Δεν θέλω να ακούγονται τέτοια πράγματα».