Μια θέση μένει ανοιχτή για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Επιστρέφουν οι διεθνείς στο Ρέντη, θέλει να μείνει ο Ζαϊρί.

Μια θέση μένει ανοιχτή για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει την οριστική του απόφαση, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να είναι φαβορί.

Ο νεαρός παίκτης είχε καλή εμφάνιση στο φιλικό της Εθνικής με τον Καναδά και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Βάσκο τεχνικό. Ο Βαλβέρδε θα έχει από την Πέμπτη, όλους τους διεθνείς στη διάθεσή του, καθώς θα επιστρέψουν στο Ρέντη και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία του για το ματς με τον Άρη.

Ο Βαλβέρδε υπογράμμισε στους «ερυθρολεύκους» πως μοναδικός στόχος στο συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη. «Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Άρη. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το ντέρμπι. Από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι τελικοί», τόνιζε ο Ισπανός τεχνικός στο Ρέντη. Όσον αφορά στα πλάνα της ενδεκάδας, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-4-1-1 και τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια.

Οι Α. Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τον Τοροσίδη στα δεξιά και τον Μπράβο στα αριστερά. Οι Μοντέσστο και Ιμπαγάσα θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, ενώ οι Ριέρα και Φετφατζίδης θα αγωνιστούν στις πτέρυγες. Ο Φουστέρ θα παραμείνει σε θέση μεσοεπιθετικού, ενώ ο Μιραλάς θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος, ο Ζαουάντ Ζαϊρί τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός τόνισε στην ιστοσελίδα «footmercato.net»: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, γιορτάζοντας το πρωτάθλημα και να έχω την ευκαιρία με την ανανέωση του συμβολαίου μου για την επόμενη σεζόν, να παίξω στο Champions League. Θέλω να μείνω στην ομάδα».