Ο Νίκος Γαβαλάς σχολιάζει την ευκαιρία που ενδεχομένως να έχει ο Γιάννης Μανιάτης στο ματς με τον Αρη

Πάνω που ο Ερνέστο Βαλβέρδε έβλεπε με ικανοποίηση τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να γυμνάζεται κανονικά την Πέμπτη και να θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Αρη, μάθαινε απ’ τον γιατρό του Ολυμπιακού πως ο Τοροσίδης ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο διεθνής ακραίος μπακ δεν γυμνάστηκε, πήρε τα φάρμακά του και πήγε σπίτι του, με την ελπίδα να συνέλθει γρήγορα και να ταξιδέψει την Παρασκευή για τη Θεσσαλονίκη. Όμως, όταν δεν μπορεί ένας παίκτης να προπονηθεί δύο ημέρες πριν απ’ τη σέντρα ενός αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως έχει λίγες ελπίδες να προλάβει να δώσει το παρών.

Ποια είναι η εναλλακτική λύση για τον Ερνέστο Βαλβέρδε; Ο Γιάννης Μανιάτης, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο απ’ τον Πανιώνιο και περιμένει την ευκαιρία του. Με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει αγωνιστεί μία φορά, ως αλλαγή στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα. Και παραλίγο να πετύχει γκολ με κεφαλιά, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.      

Ο Μανιάτης έχει πολλές παραστάσεις από δύσκολα ματς, ως παίκτης του Πανιωνίου. Μην ξεχνάτε πως στον πρώτο γύρο πέτυχε γκολ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αν επιλεγεί για το δεξί άκρο της άμυνας, έχει όλες τις δυνατότητες για να ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό.