Την προηγούμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ η Λεβερκούζεν είχε γνωρίσει τη συντριβή με 5-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γερμανία. Δύο εβδομάδες μετά η Μπάγερ βγάζει το... καπέλο στους κόκκινους διάβολους» που νίκησαν με 1-0 τη Σαχτάρ και σε συνδυασμό με τη δική της νίκη με το ίδιο σκορ επί της Σοσιεδάδ πήρε το εισιτήριο για τους «16».

Την προηγούμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ η Λεβερκούζεν είχε γνωρίσει τη συντριβή με 5-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γερμανία. Δύο εβδομάδες μετά η Μπάγερ βγάζει το… καπέλο στους κόκκινους διάβολους» που νίκησαν με 1-0 τη Σαχτάρ, καθώς αν οι Ουκρανοί έπαιρναν το «διπλό» στην Αγγλία, τότε η δική της νίκη με το ίδιο σκορ στο «Ανοέτα» επί της Σοσιεδάδ δεν θα είχε καμία σημασία.

Η Λεβερκούζεν που ήταν εμφανώς ανώτερη από τους Ισπανούς, έφτασε δίκαια στο πολύτιμο «τρίποντο» και θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα τέρματα. Το ένα και… καλό ήρθε από τον Τόπρακ στο 49′ κι ενώ ο Γκονσάλο Κάστρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και ο Κίσλινγκ με κεφαλιά στο δεύτερο μέρος είχαν σημαδέψει τα δοκάρια του Θουμπικαράι.

Η Σοσιεδάδ προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να σκοράρει και έκλεισε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με έναν μόλις βαθμό, χωρίς νίκη και φυσικά στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου.

Σοσιεδάδ (Αρασάτε): Θουμπικαράι, Ανσοτέγκι, Μίκελ Γκονθάλεθ (65′ Γκαθτανιάγκα), Κάρλος Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Ελουστόντο (62′ Τσάμπι Πριέτο), Μπεργάρα, Ρουμπέν Πάρδο, Αγκιρέτσε (80′ Σεφέροβιτς), Βέλα, Γκριζμάν

Λεβερκούζεν (Χίπια): Λένο, Σπάχιτς, Τοπράκ, Ντονάτι, Ρόλφες, Μπέντερ, Χέγκελερ (46′ Κρούζε), Κάστρο, Τσαν, Κίσλινγκ (86′ Ντερντιγιόκ), Σον (90’+1′ Κορ)