Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Σισέ, σε αντίθεση με τους Μπουμσόνγκ και Νίνη.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε αντίθεση με τους Μπουμσόνγκ και Νίνη. Ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός «μάχης» στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ παράλληλα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σωτήρη Νίνη.

Ο Έλληνας μέσος ακολούθησε την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από σύσπαση στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Γάλλος αμυντικός έκανε επίσης ατομικό, λόγω σφιξίματος στη γάμπα. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Μπουμσόνγκ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχουν μειωθεί σημαντικά. Οι Ιωαννίδης και Μαρίνος προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση με την Ένωση. Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει για το ματς της Κυριακής στον τιμωρημένο Σπυρόπουλο και στον Γκοβού, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή λόγω ενοχλήσεις μετά την οδοντιατρική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Επίσης, εκτός «μάχης» έχουν τεθεί ο τραυματίας Καρνέζης.

Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Πλεσί ο οποίος απουσίαζε λόγω άδειας για προσωπικούς λόγους, προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Παρασκευής στην Παιανία. Το πρόγραμμα προέβλεπε ζέσταμα, στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς με έμφαση στη τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Οι Γκαρσία, Μπουμσόνγκ, Νίνης και Γκοβού ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Καρνέζης έκανε θεραπεία.