Στον Σωτήρη Νίνη στρέφεται η προσοχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκό, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στον Σωτήρη Νίνη στρέφεται η προσοχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκό, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο διεθνής Έλληνας μέσος θα δοκιμάσει να προπονηθεί το Σάββατο και αν τα καταφέρει τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ήδη, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος προπονήθηκε την Παρασκευή και αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των «πράσινων».

Εκτός «μάχης» έχει τεθεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει και ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα, λόγω επέμβασης στα δόντια. Αλλαγές στο βασικό σχήμα δεν αναμένεται, όπως επίσης και στο 4-3-3 το οποίο χρησιμοποιεί ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο Φερέιρα δεν έχει αποφασίσει για το ποιος από τους Ιωαννίδη ή Μαρίνο θα αντικαταστήσουν τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο.

Από εκεί και πέρα, η FIFA θα είναι αυτή που δώσει τη λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τον Στέφανο Κοτσόλη. Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως άμεσα θα δοθεί λύση και πως η ΕΠΟ θα εκδώσει τελικά δελτίο στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Τέλος, στο θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο Αργεντινός επιθετικός ενδιαφέρει το «τριφύλλι» και σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, τότε θα υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και πριν το φινάλε της σεζόν.