Από ίωση ταλαιπωρείται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στο ματς με του ΟΑΚΑ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε τον παίκτη στην αποστολή και θα τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει στο ματς με την Ένωση.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος αν και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε χάσει αρκετές προπονήσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του «τριφυλλιού» είναι η ετοιμότητα του Σωτήρη Νίνη. Ο Έλληνας μέσος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στην προπόνηση του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ακολούθως επιδόθηκαν σε ταχύτητες.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, οι Μπουμσόνγκ και Γκαρσία συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Ο Καρνέζης υποβλήθηκε σε θεραπεία και ο Γκοβού απείχε από την προπόνηση λόγω της υποβολής του σε οδοντιατρική επέμβαση, ενώ ο Πλεσί απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Γκοβού, Πλεσί, Δημούτσος, Καρνέζης, Κλέιτον, καθώς και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος.