Ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που διακρίθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν και ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που διακρίθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν και ο Γιώργος Ιωαννίδης. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά και ότι ο τίτλος θα κριθεί στον αγώνα μέσα στο Καραϊσκάκη:
«Ήταν ένα καλό ματς και δείξαμε ένα καλό πρόσωπο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Ζητούσαμε από την αρχή το γκολ ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο και στα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα σε ότι αφορά το πρωτάθλημα.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός ειδικά μέσα στην έδρα του αλλά εμείς όμως θα πάμε να κερδίσουμε.
Είχαμε τρία ντέρμπι που και τα τρία ήταν πολύ σημαντικά Στην Τούμπα κερδίσαμε, σήμερα κερδίσαμε, εάν κερδίσουμε και στο Καραϊσκάκη τότε πάμε για τον τίτλο. Εάν χάσουμε θα έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός και θα έχουν τελειώσει όλα»

Στο γκολ του Κατσουράνη στο 44 στάθηκε και ο Πάπα Μπούπα Ντιόπ:
«Ήταν στόχος μας να παίξουμε αμυντικά και όταν μπορέσουμε να αντεπιτεθούμε. Ως ένα σημείο το πετύχαμε αλλά μας χάλασε τα σχέδια το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην ανάπαυλα μιλήσαμε και είπαμε ότι θα πρέπει να βγούμε μπροστά και έτσι έγινε . Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες, αλλά χάσαμε πολύτιμο χρόνο Είχαμε τρεις τέσσερις ευκαιρίες εκτός από το γκολ που πετύχαμε αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε»