Δεν μπορούσε παρά να παραδεχτεί την ανωτερότητα της αντιπάλου του και ακριβώς αυτό έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τη Γιουβέντους ο προπονητής της Ιντερ Λεονάρντο.

Δεν μπορούσε παρά να παραδεχτεί την ανωτερότητα της αντιπάλου του και ακριβώς αυτό έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τη Γιουβέντους ο προπονητής της Ιντερ Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναφέρθηκε στην αδυναμία των παικτών του να δημιουργήσουν συνθήκες για γκολ και υπερασπίστηκε τον Σάμουελ Ετό για τη χαμένη ευκαιρία του στα τελευταία λεπτά.
 
«Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε το ρυθμό μας. Στο ίδιο διάστημα, η Γιουβέντους έπαιξε θαυμάσια και ήταν συμπαγής στο μεγαλύτερο μέρος, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το δρόμο μας προς την περιοχή τους», δήλωσε στο Sky ο Λεονάρντο.
 
«Στο δεύτερο ημίχρονο, πήγαμε πολύ καλά. Ημασταν σχεδόν σε όλο το διάστημα στην επίθεση, αλλά η Γιουβέντους αμύνθηκε αποτελεσματικά και ταυτόχρονα γινόταν επικίνδυνη όταν έβγαινε σε αντεπιθέσεις. Οσο για τον Ετό, δεν φταίει εκείνος. Οι επιθετικοί πήγαν καλά, αλλά η κίνηση της μπάλας από τους υπόλοιπους ήταν αρκετά αργή. Περίμενα ότι η Γιουβέντους θα ήταν δύσκολη αντίπαλος. Φαίνεται να βρίσκει την καλή αγωνιστική της φόρμα», συμπλήρωσε.
 
Στη συνέχεια, αναφερόμενος σε τυχόν αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στην ενδεκάδα, ο προπονητής της Ιντερ επέμεινε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. «Δε νομίζω ότι θα αλλάξουμε κάτι. Αρκεί μία ματιά στα προηγούμενα αποτελέσματα για να το καταλάβει κανείς. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει και στο επερχόμενο ματς με τη Φιορεντίνα την Τετάρτη θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε κι άλλους βαθμούς. Εχω θετική εικόνα από την παρουσία μας στο ντέρμπι και είμαι ικανοποιημένος από το πώς παίξαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο», κατέληξε ο Λεονάρντο.