Ο Νίκος Τζουάννης σχολιάζει το πόσο γρήγορα ξέχασαν οι "πράσινοι" τη νίκη επί της ΑΕΚ και σκέφτονται πλέον μόνο τον Ολυμπιακό.

Οι χαρές στο ποδόσφαιρο είναι… εφήμερες και αυτό το γνωρίζουν καλά ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και οι παίκτες του που… ξέχασαν ήδη την εμφατική νίκη επί της ΑΕΚ και σκέφτονται το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων».

Η νίκη επί των Κιτρινόμαυρων ενισχύει σημαντικά την ψυχολογία του Τριφυλλιού και δίνει έξτρα ώθηση ενόψει του ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου η νίκη μοιάζει με μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό…

Ο Φερέιρα περιμένει τις σημαντικές επιστροφές των Νίνη, Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλου, Γκοβού και αγωνιά για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος πολύ δύσκολα θα προλάβει το σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είναι ακόμα νωρίς για να αναφερθούμε στα πλάνα του Ίβηρα τεχνικού ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο η… συνταγή της επιτυχίας δύσκολα θα χαλάσει από τον προπονητή των “πρασίνων”, που αναζητά τον τρόπο για να κάνει κίνηση… ματ στον «αιώνιο» αντίπαλο.