Με τους Σωτήρη Νίνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι. Χωρίς Λέτο με Ατρόμητο και Ηρακλή.

Με τους Σωτήρη Νίνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέσα στις επόμενες ημέρες και θα τεθούν στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πέρα από τους Ζιλμπέρτο και Νίνη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Γκαρσία και Καρνέζης, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Γκοβού προπονήθηκαν κανονικά. Όσον αφορά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο παίκτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ο παίκτης έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου γονάτου. Ο Έλληνας παίκτης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Η προετοιμασία των «πράσινων» ξεκίνησε την Τρίτη με όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα.

Τέλος, στους αγώνες με Ατρόμητο και Ηρακλή θα απουσιάσει ο Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Σεμπάστιαν Λέτο θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 7 κίτρινων καρτών, στους αγώνες της 24ης και της 26ης αγωνιστικής, με αντιπάλους τον Ατρόμητο Αθηνών (εντός) και τον Ηρακλή (εκτός) αντίστοιχα».