Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις της διοίκησης με τον Λουκά Βύντρα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις της διοίκησης με τον Λουκά Βύντρα για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Αυτό τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας την Τρίτη κατά την επίσκεψή του στην Παιανία, στον διεθνή Έλληνα αμυντικό του «τριφυλλιού». Στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή του παίκτη στο ρόστερ της ομάδας και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Και από την πλευρά του παίκτη υπάρχει η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας με του «τριφύλλι». Χαρακτηριστικά, ο Γόντικας τόνισε στον Βύντρα: «Λουκά, την άλλη εβδομάδα θα τα πούμε από κοντά για το συμβόλαιο».

Ο Βύντρα αμοίβεται με 450 χιλιάδες ευρώ ετησίως από τους «πράσινους» και η διοίκηση του Παναθηναϊκού ετοιμάζει πρόταση ύψους 500 χιλιάδων ευρώ ετησίως για να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο παίκτης φέρεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί ποια είναι η διαφορά που χωρίζει τις δυο πλευρές. Και οι δυο μεριές εμφανίζονται αισιόδοξες πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και πως ο παίκτης θα παραμείνει στην Παιανία και τη νέα σεζόν.