Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σχετικά με την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς την Τετάρτη οι Νίνης, Μαρίνος, Γκαρσία και Καρνέζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Επίσης, οι Κατσουράνης και Ιωαννίδης δεν προπονήθηκαν, λόγω ίωσης. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε θεραπεία και δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στη τακτική. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» θα συνεχιστεί την Πέμπτη με νέα προπόνηση.

Ο Φερέιρα περιμένει τις επιστροφές βασικών παικτών σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται στο βασικό σχήμα, εκτός και αν υπάρξουν νέα προβλήματα τις επόμενες ημέρες. Ο Πορτογάλος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Νίνη, Καραγκούνη ή Γκοβού στο δεξί άκρο της επίθεσης, καθώς ο Χριστοδουλόπουλος δε φαίνεται να προλαβαίνει το συγκεκριμένο ματς.