Χωρίς την παρουσία του Σέρχιο Κόκε ο οποίος απλά πέρασε από τις εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Χωρίς την παρουσία του Σέρχιο Κόκε ο οποίος απλά πέρασε από τις εγκαταστάσεις του Ρυσίου και αποχώρησε, προκειμένου να απολογηθεί στη διοίκηση για το περιστατικό της  αντίδρασής του πριν το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, διεξήχθη η προπόνηση των κίτρινων. Αυτοί που αγωνίστηκαν κόντρα στην αγγλική ομάδα πραγματοποίησαν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή στο Περιστέρι. Ένα παιχνίδι το οποίο ήδη χαρακτηρίζεται οριακό σε ότι αφορά τη φετινή κατάληξη της προσπάθειας της ομάδας για τη συμμετοχή της στην τετράδα των play-offs. 

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φατί και Μίσελ, ενώ κάποιες ενοχλήσεις που παρουσίασαν ο Βαγγέλι με τον Πρίττα (απόρροια των σκληρών μονομαχιών τους στο ματς με τη Σίτι), δεν φαίνονται ικανές να τους στερήσουν τη συμμετοχή στο κυριακάτικο παιχνίδι. Το κενό του Φατί θεωρείται βέβαιο πως θα καλυφθεί από τον Κρίστιαν Πορτίγια ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στη Σίτι και είναι ξεκούραστος και «πεινασμένος» ενόψει Ατρομήτου. 

Εξάλλου η οργάνωση της εκδρομής στο Μάντσεστερ ξεκίνησε, καθώς απομένουν μόλις 8 ημέρες για τη ρεβάνς. Μάλιστα η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία: «Η ΠΑΕ Αρης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που έχουν κλείσει θέση με τις αεροπορικές εκδρομές του χορηγού της, ταξιδιωτικού οργανισμού Ζορπίδη, ότι θα πρέπει από αύριο το πρωί να μεταβούν στο γραφείο που έκλεισαν την εκδρομή, προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους».

Με άλλη ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη εταιρία ενημερώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στην Αθήνα (1000 στον αριθμό) τα οποία τιμώνται προς 15 ευρώ το καθένα.

*Η 15η Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, συνέπεσε με τη μάχη του Αρη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και το ίδρυμα της «Λάμψης» το οποίο αναγράφεται στη φανέλα της ομάδας είχε την τιμητική του: «Φέτος ας μη μείνουμε αμέτοχοι. Ας ενισχύσουμε όλοι τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Γιατί η έγκαιρη και εξειδικευμένη θεραπεία σώζουν. Γιατί κάθε παιδί, έχει δικαίωμα στη περίθαλψη. Δικαίωμα στη ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά.