Σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Ράφικ Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Ράφικ Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός επιθετικός θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα κληθεί να συνεχίσει το καλό σερί που έχει απέναντι στο «τριφύλλι». Ο Τζιμπούρ σκοράρει συνεχώς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ποντάρει πολλά στην καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Τζιμπούρ θα αποτελέσει τη βασική επιθετική αιχμή των «ερυθρολεύκων» στο σαββατιάτικο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ θα εναλλάσσεται στην κορυφή της επίθεσης με τον Κέβιν Μιραλάς. Από εκεί και πέρα, σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Άρη, δεν αναμένονται.

Ο Τοροσίδης θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, στη θέση του Μανιάτη και οι υπόλοιπες θέσεις θα είναι οι ίδιες. Συγκεκριμένα, ο Πάρντο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και οι Τοροσίδης, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας. Οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τους Μιραλάς και Ριέρα στις πτέρυγες. Ο Φουστέρ θα είναι ο επιτελικός μέσος των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Τζιμπούρ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα βρεθεί την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενόψει της αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο, ενώ δεν αποκλείεται να τους τάξει και πριμ νίκη.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού γνωρίζει πως ενδεχόμενη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, θα σημάνει και την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος και προς αυτή την κατεύθυνση, έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις της. Στόχος είναι να καταλάβουν οι παίκτες την σημασία του συγκεκριμένου ματς και να τα δώσουν όλα για τη νίκη.