Οριστικά εκτός αποστολής έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος και Μπουμσόνγκ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ντόπες στους "πράσινους"

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι των «αιωνίων» και δεν υπολογίζει σε συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, όπως αναμένονταν και τέθηκαν εκτός αποστολής. Επίσης, εκτός έμειναν και οι Λουίς Γκαρσία, Ορέστης Καρνέζης, Χάρης Μαυρίας, Ελίνι Δημούτσος, Νταμιάν Πλεσί, Σίλβα Κλέιτον και Στέφανος Καπίνος.

Στην αποστολή του «τριφυλλιού» συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Στέφανος Κοτσόλης, καθώς εκδόθηκε τελικά δελτίο για τον έμπειρο τερματοφύλακα και αναμένεται να είναι στον πάγκο των «πράσινων». Επίσης, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Σωτήρης Νίνης και Στέργος Μαρίνος.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Τζόρβας, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Καντέ, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίνης, Γκοβού, Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σισέ και Πετρόπουλος.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν το μεγάλο ντέρμπι την Παρασκευή στην Παιανία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις. Οι Γκαρσία και Καρνέζης έκαναν ατομικό, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλος έκαναν θεραπεία. Ο Νίνης απουσίαζε από την προπόνηση, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, όμως πήρε σχετική άδεια και το απόγευμα θα κάνει ατομικό πρόγραμμα.