Δώνης: “Θέση που δεν αρμόζει”

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το ματς με τον Αρη.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το ματς με τον Αρη. Ο Ελληνας τεχνικός αναγνώρισε τις δυσκολίες που παρουσιάζει η αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως έδειξε να είναι αισιόδοξος για την έκβασή της.

“Μετά από δύο μέτριες ως κακές εμφανίσεις επιστρέφουμε στο «σπίτι» μας και έχουμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει, με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να βγάλουμε πολύ γρήγορα την ομάδα από τη θέση που δεν της αρμόζει”, είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αντίπαλο: “Ο Αρης εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι έκανε καταπληκτική εμφάνιση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα ποιοτικό αντίπαλο αλλά οι παίκτες της ομάδας μου έχουν δείξει ότι σε τέτοια παιχνίδια μπορούν να φθάσουν σε υψηλό επίπεδο απόδοσης”.

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια ο προπονητής θα επιλέξει την αποστολή που θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αρη θα ξεκινήσει σήμερα (Παρασκευή) από τις 18.00 μέχρι τις 20.30. Αύριο (Σάββατο), το γραφείο της διαχείρισης θα είναι ανοικτό από τις 11.00 μέχρι τις 13.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο σε όλες τις θύρες (εκτός από τη Θύρα 3), 5 ευρώ.

* Η ομάδα Κ-20 αύριο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ηφαίστου την αντίστοιχη του Αρη (11.30) ενώ η ομάδα Κ-17 θα υποδεχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Χρυσούπολης (10.00) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.