Σαββατοκύριακο των ντέρμπι αυτό που ακολουθεί στην Ευρώπη. Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απασχόλησε την ιστοσελίδα της UEFA.

Σαββατοκύριακο των ντέρμπι είναι αυτό που ακολουθεί για την Ευρώπη. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο παιχνίδι που περιμένει με αγωνία… η μισή Ελλάδα, απασχολεί την ιστοσελίδα της UEFA, όπως και άλλα τέσσερα “καυτά” ματς που θα διεξαχθούν μέσα στο επόμενο 48ωρο σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Για το ελληνικό “el clasico” η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία επέλεξε να βάλει μία φωτογραφία του Ραούλ Μπράβο με την λεζάντα: “Στην κορυφή του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός του Ραούλ Μπράβο”.

Στο κείμενο αναφέρεται ακόμη: “Όποια ομάδα νικήσει θα έχει κάνει αποφασισιτικό βήμα για τον τίτλο. Ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός που έχει μία καθαρή διαφορά 7 βαθμών από τον αντίπαλό του. Με επτά παιχνίδια να απομένουν μετά το μεταξύ τους ντέρμπι, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να κάνει το μεγάλο βήμα προς τον τίτλο”.

Και καταλήγει ως εξής: “Αν η ομάδα του Βαλβέρδε θέλει να διατηρήσει το σερί νικών της θα πρέπει να κρατήσει ήσυχο τον Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού, που είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος”.

Στην ιστοσελίδα της η UEFA ξεχωρίζει ακόμη το ντέρμπι της Τουρκίας, Μπεσίκτας-Φενερμπαχτσέ, το “ντέρμπι μίσους” της Σκοτίας, Σέλτικ-Ρέιντζερς, ενώ έχει επιλέξει από την Αγγλία το Μπρόμγουιτς-Γουλβς κι από τη Γερμανία το Αμβούργο-Βέρντερ Βρέμης.