Έτοιμος να τελειώσει την υπόθεση τίτλος, αλλά και να θέσει εκτός «μάχης» και τον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός (19:30).

Έτοιμος να τελειώσει την υπόθεση τίτλος, αλλά και να θέσει εκτός «μάχης» και τον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός (19:30). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προκειμένου να αυξήσουν τη διαφορά τους από τον «αιώνιο» αντίπαλο στο +10 και ουσιαστικά να πανηγυρίσουν από τώρα τον τίτλο του εφετινού πρωταθλητή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει προσοχή και συγκέντρωση από τους παίκτες του, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου να έρθει η νίκη και ο 38ος τίτλος του πρωταθλητή. Ο Ισπανός τεχνικός θα διατηρήσει το 4-4-1-1 το οποίο χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν, στηριζόμενος στην ενδεκάδα που παρέταξε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η οποία έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με το «διπλό».

Ο Πάρντο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Τοροσίδης θα πάρει τη θέση του Μανιάτη στα δεξιά της άμυνας, ενώ ο Ρ. Μπράβο θα αγωνιστεί στα αριστερά. Οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τους Μιραλάς και Ριέρα στις πτέρυγες. Ο Φουστέρ θα αγωνιστεί σε θέση επιτελικού μέσου, με τον Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.