Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για υποδειγματική συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για υποδειγματική συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού στην αποστολή του Παναθηναϊκού. “Η υποδοχή Παναθηναϊκού στο Καραισκάκη ήταν υποδειγματική. Διδάξαμε ήθος. Το παραδέχτηκαν ακόμη και οι παράγοντες του Παναθηναϊκού .Ήμουνα εκεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο κέρδισε από αυτή την υποδοχή” είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Για τις καταγγελίες των “πράσινων” ο κ. Μαρινάκης, τόνισε: “Εγώ στο τέλος του αγώνα κατέβηκα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Λένε για γεγονότα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Εγώ είδα τον κυριο Σισέ να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες να αποχωρήσει. Πεντακάθαρη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού”.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε μικρό το σκορ το 2-1. “Θεωρώ ότι από το α΄ ημίχρονο το σκορ έπρεπε να είναι 3-0. Από 8 χρονών παρακολουθώ τον Ολυμπιακό, Αυτή τη νίκη όμως τη χάρηκα γιατί ήρθε στο 92΄. Όλα τα άλλα που συζητιούνται είναι δικαιολογίες για μια ομάδα που δεν μπορέι να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό”.
 
Ο κ. Μαρινάκης  υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έκανε  “μεγάλη προσπάθεια για την πάταξη της βίας στα γήπεδα . Εχετε δει στο Καραϊσκακη ή  στις εκδρομές ότι οι οπαδοί μας έχουν υποδειγματική συμπεριφορα.  Σήμερα λένε ότι μπήκαν στο γήπεδο. Φυσιολογικό. να μπουν και πέντε να πανηγυρίσουν όταν κερδίζουν το πρωτάθλημα. Δεν είδα να επιτίθενται σε παίκτες. Αν τα δω στην τηλεόραση θα τα καταδικάσω” κατέληξε