Στο δρόμο για το Μάντσεστερ

Να περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι θέλει ο Άρης, πριν στρέψει την προσοχή του στην Μάντσεστερ Σίτι (17:15 Novasports 2).

Να περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι θέλει ο Άρης, πριν στρέψει την προσοχή του στην Μάντσεστερ Σίτι (17:15 Novasports 2). Οι «κίτρινοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνουν το καθοριστικό βήμα για την συμμετοχή τους στα πλέι οφ του εφετινού πρωταθλήματος και να δώσουν και τη νέα σεζόν το «παρών» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν το ίδιο πάθος και θέληση, με αυτό της αναμέτρησης κόντρα στην αγγλική ομάδα την περασμένη Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ παράλληλα ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα για να φρεσκάρει την ομάδα.

Οι «κίτρινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περιστερίου, με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ρονάλντο και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι Νέτο και Βανγκέλι θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι δυο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Πρίττας και Πορτίγια. Οι Σακάτα, Τόχα και Καστίγιο θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μπομπαντίγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.