Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν στο "Twitter" οι Σωτήρης Νίνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν οι Σωτήρης Νίνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι δυο παίκτες του «τριφυλλιού» τόνισαν πως η εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό τους κάνει υπερήφανους, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος δε δίστασε να καταφερθεί κατά των διαιτητών της αναμέτρησης, τονίζοντας πως η ομάδα του αδικήθηκε στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αρχικά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τόνισε: «Χάσαμε με 2-1 αλλά δεν το αξίζαμε. Μας κλέψανε για μία ακόμη φορά μπροστά στις κάμερες. Η ιστορία επαναλήφθηκε. Είναι ντροπή αυτό που έκαναν σήμερα στον Παναθηναϊκό. Ντροπή στους διαιτητές. Το τσίρκο ήταν ήδη στημένο. Κάτι πρέπει να γίνει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, διαφορετικά αυτό θα γίνει ξανά και ξανά».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να εξάρουμε το μαχητικό πνεύμα που έδειξε η ομάδα. Πολύς κόσμος μάς περίμενε στο προπονητικό κέντρο για να μας εκφράσει τη συμπαράστασή του. Σας ευχαριστούμε όλους. Ήσασταν καταπληκτικοί. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε».

Από την πλευρά του, ο διεθνής Έλληνας μέσος υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είμαστε οι νικητές αυτού του παιχνιδιού. και είμαστε υπερήφανοι».