Παραιτήθηκε ο Ρανιέρι

Την παραίτησή του φέρεται να έθεσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στη διάθεση της διοίκησης της Ρόμα.

Την παραίτησή του φέρεται να έθεσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στη διάθεση της διοίκησης της Ρόμα, παρά τη δήλωσή του πως «δεν θα εγκαταλείψω το πλοίο» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Από πλευράς διοίκησης πάντως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής τοποθέτηση για το αν θα την κάνει δεκτή ή όχι, με τη “Gazzetta” να θέλει πάντως το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βιντσέντσο Μοντέλα να απασχολεί ήδη τους υπεύθυνους των «Ρωμαίων».

Ο γενικός διευθυντής της Ρόμα, Τζιαν Πάολο Μοντάλι δήλωσε: «Θα αποφασίσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες. θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε είτε αργότερα απόψε, είτε αύριο.»

Περίπου 200 οπαδοί της Ρόμα πήγαν με άγριες διαθέσεις στο προπονητικό κέντρο και εξέφρασαν με βίαιο τρόπο -πετώντας ό,τι έβρισκαν προς τις θύρες εισόδου- την πικρία τους για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Χρειάστηκε μάλιστα να ειδοποιηθεί η αστυνομία για να απομακρυνθούν οι εξαγριωμένοι φίλαθλοι.

Η «καρέκλα» του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε αρχίσει να «τρίζει» ήδη από την Τετάρτη, μετά την ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Σαχτάρ με 3-2, στο «Ολίμπικο». Ακολούθησε η σημερινή ήττα από την Τζένοα με 4-3, αν και η Ρόμα προηγήθηκε 3-0, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον πολύ μακριά από την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.