Φεύγει για την πρόκριση!

Μπορεί ο αντίπαλος να είναι εξαιρετικά δύσκολος όσο και η πρόκριση, ωστόσο ο Αρης δεν πάει για τουρισμό στην Αγγλία.

Μπορεί ο αντίπαλος να είναι εξαιρετικά δύσκολος, μπορεί η υπέρβαση με τη συμμετοχή του στη φάση των «32» του Europa League να έχει ήδη γίνει, μπορεί η μάχη του πρωταθλήματος να έχει προτεραιότητα, ωστόσο ο Αρης δεν πάει για τουρισμό στην Αγγλία. Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δίνει στους κίτρινους ελπίδες πρόκρισης και αυτές είναι αποφασισμένοι να υπερασπίσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας απέναντι στη φημισμένη Μάντσεστερ Σίτι. Παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που προέκυψαν, άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο γνωρίζουν πως αυτό το ματς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ιστορία του συλλόγου και αυτό από μόνο του αρκεί.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ολοκλήρωσε το πρωί τη Τρίτης την προετοιμασία της ομάδας του, έχοντας, πλέον, να αντιμετωπίσει περισσότερα προβλήματα απ΄ αυτά που υπολόγιζε. Το  σημαντικότερο αφορά τον απροσδόκητο τραυματισμό του Νέρι Καστίγιο ο οποίος υπέστη σύνδρομο πρόσθιου κνημιαίου και έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τους Τσεσνάουσκις (θλάση πρώτου βαθμού), Κουλουχέρη (διάταση στους προσαγωγούς), Πορτίγια και Παπαζαχαρία (εκτός ευρωπαϊκής λίστας).

Παρ΄ όλα αυτά η αισιοδοξία για ένα θαύμα στο Μάντσεστερ εξακολουθεί να υφίσταται όχι μόνο γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, αλλά και γιατί ο φετινός Αρης έχει αποδείξει πως είναι ικανός για όλα!

Οι 18 που θα έχει στη διάθεσή του ο Μιχαλήτσος  το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο «City of Manchester», είναι οι εξής: Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βαγγέλι, Γκιάρο, Πρίττας, Φατί, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Κασναφέρης, Μενδρινός, Λαζαρίδης, Τόχα, Οριόλ, Σακάτα.

Όπως γίνεται αντιληπτό ανάμεσα στους 18 βρίσκονται και οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας (δείγμα των πολλών απουσιών που υπάρχουν), όπως και ο Σέρχιο Κόκε ο οποίος επανήλθε μετά τη λήξη της σιωπηρής τιμωρίας που του είχε επιβληθεί.

Υπ΄ αυτές τις συνθήκες το πιο πιθανό είναι το 4-2-3-1 του Μιχαλήτσου να αποτελείται από τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Γκιάρο, Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας και τους Μίσελ (αριστερά), Βαγγέλι (δεξιά) στα άκρα αυτής. Ως κεντρικά χαφ θα αγωνιστούν οι Φατί και Πρίττας, έχοντας στα αριστερά τον Σακάτα, στα δεξιά το Νέτο, ενώ ο Τόχα θα παίξει πίσω από τον μοναδικό επιθετικό Ραούλ Μπομπαντίγια (θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Τσέζαρεκ). 

Το τσάρτερ της ομάδας απογειώνεται από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 9 το πρωί της Τετάρτης. Οι παίκτες θα προπονηθούν στις 19:00 (ώρα Αγγλίας) στην έδρα της Σίτι, ενώ ο Γιάννης Μιχαλήτσος μαζί με τον Ρικάρντο Φατί θα τοποθετηθούν ενώπιον των ΜΜΕ μισή ώρα νωρίτερα.

Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα προπονηθεί στις 11 (τοπική ώρα), με τον ίδιο τον Ιταλό τεχνικό να μιλά στους δημοσιογράφους στις 10 το πρωί. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ ο Τσέχος, Πάβελ Κράλοβετς.

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Αρη θα βρεθούν περίπου 4 χιλιάδες φίλοι της ομάδας οι οποίοι θα ταξιδέψουν με κάθε μέσο στην Αγγλία. Η οδική εκδρομή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ενώ μαζί με το τσάρτερ της αποστολής θα αναχωρήσει ένα ακόμη στο οποίο θα προστεθεί άλλο ένα ανήμερα του αγώνα. Οι πτήσεις της επιστροφής έχουν προγραμματιστεί για αμέσως μετά τη λήξη του ματς, κάτι που σημαίνει πως ομάδα και κόσμος αναμένονται στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 7 το πρωί της Παρασκευής.

*Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο ματς με τον Ατρόμητο ο Ρονάλντο Γκιάρο και θα εκτίσει την ποινή του, μετά από απόφαση του Μιχαλήτσου, στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τη Λάρισα στο «AEL FC ARENA».

Ο Mc Guinnes μέλος της Λέσχης 
Στο περιθώριο της αναμέτρησης του Αρη στο Μάντσεστερ, κόντρα στ Σίτι, η Λέσχη Φίλων Αρη θα πραγματοποιήσει μια σειρά από προωθητικές ενέργειες στο πλαίσιο της εξάπλωσής της και στο εξωτερικό. Μία από αυτές τις ενέργειες περιλαμβάνει  την εγγραφή ως μέλους του νυν προέδρου των παλαιμάχων της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και παλιού προπονητή των κιτρίνων, Wilf Mc Guinnes. Ο τελευταίος υπήρξε τεχνικός των Θεσσαλονικέων τη δεκαετία του ΄70, όμως ποτέ δεν ξέχασε το πέρασμά του από την ομάδα. Η εκδήλωση εγγραφής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο «City of Manchester».

Παράλληλα τα μέλη της Λέσχης έχουν προγραμματίσει συνάντηση με εκπροσώπους της Αστον Βίλα για ανταλλαγή απόψεων, αλλά και με τα μέλη του οργανισμού Supporters Direct.

*Το match programme που τόσο συζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα θα μοιράσει η ΠΑΕ Αρης στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι! Περίπου 1000 αντίτυπα από το συλλεκτικό πια τεύχος θα μεταφέρουν οι άνθρωποι του Αρη στην Αγγλία μετά από επιθυμία της Σίτι, καθώς αυτού του είδους τα ενημερωτικά φυλλάδια αποτελούν αναμνηστικά για τους Αγγλους φιλάθλους. Μάλιστα στο επίσημο site της Σίτι έχει ανέβει και σχετική ανακοίνωση.

*Σε απολογία από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague , την προσεχή Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι,  κλήθηκε η ΠΑΕ Αρης για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.