Μιχαλήτσος: “Αδικαιολόγητο να μην πάρουμε τη νίκη”

Σαν μια πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία ώστε να πλησιάσει τη ζώνη των πλέι οφ θεώρει το ματς με τη Λάρισα, ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Σαν μια πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία ώστε να πλησιάσει τη ζώνη των πλέι οφ θεώρει το ματς με τη Λάρισα, ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο τεχνικός του Άρη έδειξε απογοητευμένος στη συνέντευξη τύπου με την εξέλιξη του ματς και με το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, όμως δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
«Έχουμε ως στόχο την Ευρώπη. Είμαστε ακόμη στο παιχνίδι. Η νίκη αυτή θα μας έφερνε ακόμη πιο κοντά, αλλά υπάρχει ένα βατό πρόγραμμα και θα διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια για να μπούμε στα πλέι οφ. Είναι αδικαιολόγητο να μην πάρουμε τη νίκη. Μετά το 89΄ δεν επιτρέπεται να δεχθείς γκολ. Στο διάστημα που είμαι εγώ προπονητής, παίξαμε τέσσερα ντέρμπι. Τα παιδιά άντεξαν και υπερέβαλλαν εαυτούς», δήλωσε ο Γιαννης Μιχαλήτσος ο οποίος αναφερόμενος στον Μπομπαντίγια τόνισε ότι έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη. Τέλος ο προπονητής των «κίτρινων», ευχήθηκε στην ΑΕΛ να καταφέρει να βρει τους βαθμούς που χρειάζεται και να παραμείνει στη Super League


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.