Αιχμηρή απάντηση από τον Ατρόμητο

Με εξίσου αιχμηρό τρόπο απάντησε η ΠΑΕ Ατρόμητος στον Πανιώνιο, που νωρίτερα κατηγόρησε τον σύλλογο του Περιστερίου για αθέτηση συμφωνίας

Με εξίσου αιχμηρό τρόπο απάντησε η ΠΑΕ Ατρόμητος στον Πανιώνιο, που νωρίτερα κατηγόρησε τον σύλλογο του Περιστερίου για αθέτηση συμφωνίας, αναφορικά με την απόφασή του να μη δώσει εισιτήρια στους “κυανέρυθρους” για το μεταξύ τους παιχνίδι, την προσεχή Κυριακή. Οι “κυανόλευκοι”, αφού εξηγούν ότι οι λόγοι της απόφασής τους σχετίζονται με το τεταμένο κλίμα που επικρατεί γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν σε όλα τα εντός έδρας ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζουν απαράδεκτο και προκλητικό το ύφος της ανακοίνωσης του Πανιωνίου και αφήνουν αιχμές για τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σε απάντηση σημερινής ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. περί αθέτησης συμφωνίας, η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να καταστήσει για μια ακόμη φορά σαφές ότι οι λόγοι που δεν μας επέτρεψαν να χορηγήσουμε εισιτήρια οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο τεταμένο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει αναλύσει δια της αλληλογραφίας στην ΠΑΕ Πανιώνιος ότι οι συνθήκες έχουν μεταβληθεί και πρέπει να τις ακολουθήσουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου προσδοκούσαμε να γίνει κατανοητή η θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μην δώσει εισιτήρια σε κανένα φιλοξενούμενο σωματείο.

Το δε ύφος της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι απαράδεκτο και προκλητικό και δυναμιτίζει το κλίμα του αγώνα της Κυριακής. Κι επειδή αναφέρετε σε αυτήν ότι έχουμε πάθει πανικό, περιμένουμε την ομάδα με τους δανεικούς παίκτες να έρθουν την Κυριακή για να μας κερδίσουν. “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”».

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα γίνει την Τετάρτη στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο Φαβάλι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και γυμνάστηκε κανονικά, ενώ ο Σαμπού αναμένεται να ενσωματωθεί από την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα και φυσικά δεν υπολογίζεται για το ματς με τους Βολιώτες.

Ο Ανδρέας Τάτος, που συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επτά κίτρινες, θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στους αγώνες με Εργοτέλη εκτός και ΠΑΟΚ εντός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.