Χωρίς Βιεϊρίνια στο ΟΑΚΑ

Εκτός αποστολής για τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ τέθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Εκτός αποστολής για τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ τέθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Συγκεκριμένα, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στο άνω τριτημορίου οπισθίου τμήματος έξω πλατέως μυός. Επίσης, από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζαν οι Φιλομένο και Σταφυλλίδης, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για την αναμέτρηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς της Αθήνας. Σε αυτή συμμετέχουν οι Κρέσιτς, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι και Σνάουτσνερ.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Μαλεζάς, Έτο, Χαλκιάς, Φωτάκης και Βιτόλο. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Οι Κοντρέρας και Τσιρίλο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ οι Σνάουτσνερ και Λίνο θα είναι οι δυο μπακ. Οι Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τον Ίβιτς  μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο και τους Σαλπιγγίδη και Ελ Ζαρ στις πτέρυγες. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Περίπου 50 φίλαθλοι αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας, η οποία αναχώρησε για την Αθήνα, ενόψει του πρώτου ημιτελικού αγώνα με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος. Οι φίλαθλοι του «Δικέφαλου» του Βορρά ζήτησαν τη νίκη, που θα φέρει τους «ασπρόμαυρους» με το ένα πόδι στον τελικό της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.