Μήττας: «Στοχεύουν στον Ζαγοράκη»

Για σχέδιο ώθησης προς την έξοδο από το ποδόσφαιρο του Θοδωρή Ζαγοράκη κάνει λόγο ο Χρήστος Μήττας.

Για σχέδιο ώθησης προς την έξοδο από το ποδόσφαιρο του Θοδωρή Ζαγοράκη κάνει λόγο ο Χρήστος Μήττας. Ο πρώην πρόεδρος της ΟΔΠΕ τόνισε πως οι διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ επηρέασαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επίσης, άφησε αιχμές κατά της ΕΠΟ και των «αιωνίων» αντιπάλων. Ο Μήττας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103».

Αρχικά, ο Μήττας δήλωσε: «Είναι καλοί οι διαιτητές, αλλά κάνουν τραγικά λάθη τελευταία. Η ΕΠΟ ξέρει τι γίνεται. Πήγα στο καφενείο και υπερασπιζόμουν τους διαιτητές και γύρισα σπίτι και ο γιος μου με ρωτούσε για ποιους μιλάω. Είναι δυνατόν να γίνονται διάφορα, να σπρώχνει ο Σκόκο τον Κοντρέρας σε πινακίδες και να μη δίνεται τίποτα; Ντρέπομαι να μιλήσω και ειλικρινά στενοχωριέμαι, γιατί αγαπάω τη διαιτησία και κάθε Κυριακή γίνονται εγκλήματα. Έχουμε υψηλόμισθους διαιτητές που προσφέρουν έργο σε παράγοντες ποδοσφαίρου. Έχουμε διαιτητές ανάπτυξης και κάνουν σεμινάρια, απορώ τι λένε σε αυτά».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε για τη διαιτησία: «Η διαιτησία είναι υπό ομηρία στους παράγοντες του ποδοσφαίρου και κοιτάνε τα οφέλη των ομάδων τους. Δε θα με πείραζε να είμαστε υπό ομηρία παραγόντων που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Κουμάντο κάνει στο ποδόσφαιρο η ΕΠΟ. Τον πρόεδρο στην ΕΠΟ τον θέλει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, μη με βάζετε να λέω τέτοια. Δεν ξέρει όλη η Ελλάδα τι συμβαίνει; Όσοι θέλουν να κάνουν καριέρα ακολουθούν πιστά τις εντολές του άρματος».

Τέλος, υπογράμμισε με νόημα: «Θέλουν να διώξουν τον Ζαγοράκη από το ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.