Ήταν σε κακή βραδιά…

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους σχετικά με τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου...
Τσιρίλο: "Με την... καλή έννοια"

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους σχετικά με τη διαιτησία του Δωδεκανήσιου Σιδηρόπουλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ στο “Σπύρος Λούης”. Παράλληλα όμως έκρουσαν το κουδουνάκι του κινδύνου στην ΚΕΔ…

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του “δικεφάλου” του Βορρά στη Σουρωτή και μιλώντας με συνεργάτες του -και όχι μόνο- τόνιζε ότι η συγκεκριμένη χρονική περίοδος για τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς μέσα από τα επόμενα ματς θα κριθεί αν θα μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδο στα play off για την έξοδο στο Champions League και φυσικά το Κύπελλο Ελλάδος.

Σε ότι αφορά τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνιζε χαρακτηριστικά ότι ο Δωδεκανήσιος ρέφερι βρέθηκε απλά σε κακή βραδιά και ότι εξακολουθεί να τον θεωρεί καλό διαιτητή. Ωστόσο συμπλήρωνε πως η ΚΕΔ θα πρέπει να δώσει στους διαιτητές να καταλάβουν ότι πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλες τις ομάδες και ότι η κρισιμότητα των αγώνων μέχρι τη λήξη της σεζόν τους “υποχρεώνει” να είναι πιο προσεκτικοί.

Ο “Τεό” αναφερόμενος στη ρεβάνς με την ΑΕΚ υποστήριξε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι για να καταφέρει η ομάδα του να δώσει το “παρών” στον τελικό θα πρέπει να αντιμετωπίσει την “Ένωση” με απόλυτη συγκέντρωση και σεβασμό. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με την ΑΕΚ πρέπει να ξεκινήσει τη συλλογή βαθμών ώστε να καταφέρει να καλύψει το χαμένος έδαφος και να αποκτήσει και πάλι τον πρώτο λόγο για την είσοδο στην 5άδα των play off…

Η επόμενη μέρα…
Στον αγωνιστικό τομέα, η επομένη του πρώτου ημιτελικού με την ΑΕΚ δε διέφερε σε κάτι από τις υπόλοιπες αντίστοιχες ανεξαρτήτως αντιπάλου, καθώς όλοι όσοι ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα που παρέταξε  Μάκης Χάβος το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, έκαναν θεραπεία και χαλάρωμα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν κανονικά, για λίγη ώρα υπό το βλέμμα και του προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο επικεφαλής της διοίκησης έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής σε μια σημειολογική κίνηση για την επίσης μεγάλης σημασίας επικείμενη συνάντηση της Κυριακής, με τον ίδιο μεν αντίπαλο, στο ίδιο γήπεδο, αλλά αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Τα δεδομένα για την τεχνική ηγεσία είναι τα εξής: Από τη μια δεν υπολογίζονται καθώς στον συγκεκριμένο αγώνα θα εκτίσουν την ποινή τους οι Λίνο, Γκαρσία, Ιβιτς, όπως επίσης – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – κι ο τραυματίας Βιεϊρίνια, ενώ κανονικά προπονήθηκαν και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους οι Χαλκιάς, Βιτόλο, Φωτάκης. «Είναι η πρώτη μέρα που αισθάνθηκα σα να είδα… μια ολοκληρωμένη εικόνα, ένα ‘φωτεινό’ παράθυρο», μας είπε ο Ισπανός μέσος σ’ ερώτημα για την κατάστασή του, ενώ λακωνική ήταν η απόκριση του χαμογελαστού Βιεϊρίνια στην ίδια ερώτηση: «Καλύτερα .». Αύριο θα φανούν τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του «Δικεφάλου» και οι όποιες αλλαγές σκέπτεται ενόψει του νέου αγώνα με την ΑΕΚ. 
 
Στο μεταξύ, νέος κύκλος δραστηριοτήτων ξεκινάει από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ για όσα παιδιά της κερκίδας, ανάλογων οπαδικών αισθημάτων, βρίσκονται στη φυλακή. Ενδεικτική είναι η σχετική ανακοίνωση: «Οι οπαδοί μας συμπληρώνουν 6 μήνες άδικα προφυλακιστέοι. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχε δίκαιη μεταχείριση από τις αρχές οι οποίες παράνομα συνεχίζουν την κράτηση τους. Με αφορμή τη συνέχιση της παράνομης κράτησης των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι ΣΦ ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο μας να παρευρεθεί μαζικά στην ειρηνική συγκέντρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4/3/2011 και ώρα 18:30 στην Καμάρα». Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Η συγκέντρωση αυτή είναι το ξεκίνημα από μια σειρά ενεργειών που θα συνεχιστούν μέχρι να απελευθερωθούν οι οπαδοί μας». Παράλληλα με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας, με πρόστιμο 4.000 ευρώ για τον αγώνα με την Καβάλα και 10.000 για τον αντίστοιχο με τον Παναθηναϊκό τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κοντρέρας: Πολλές πιθανότητες για τελικό
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «sport103» ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε επί παντός επιστητού. Για το πως αισθάνεται μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Κουρασμένος, αλλά με μία ηρεμία μέσα μου. «Ερχεται η ρεβάνς της Τούμπας και εκεί τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.