Γουέστ Χαμ και Γουέστ Μπρομ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι, το οποίο άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Premier League.

Γουέστ Χαμ και Γουέστ Μπρομ αναδείχθηκαν  ισόπαλες 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι, το οποίο άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα «σφυριά» υποδέχτηκαν στο «Μπόλειν Γκράουντ» τη Γουέστ Μπρομ μπροστά σε 35.000 θεατές με στόχο τη νίκη προκειμένου να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν έναν πόντο παραμένοντας έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Απ’ την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 18 βαθμούς παραμένοντας ωστόσο στην 15η θέση.

Το σκορ άνοιξε πρώτη η ομάδα του Άλαρνταις στο τέταρτο μόλις λεπτό με τον έμπειρο Τζο Κόουλ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 40ο λεπτό ο Νικολά Ανελκά ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν ενώ πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Ντάουνινγκ έκανε την ανατροπή με σκόρερ και πάλι τον Γάλλο επιθετικό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ανεβάζοντας στροφές και στο 65ο λεπτό ισοφάρισαν με τον Μαϊγκά ενώ δύο λεπτά αργότερα έφτασαν στην ανατροπή με τον Νόλαν να κάνει το 3-2.

Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ αφού στο 69ο λεπτό ο Μπεραΐνο σκόραρε έπειτα από ασίστ του Μπρουντ χαρίζοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.